ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙ

Εκτέλεση

Πλένετε τις πιπεριές και τις βάζετε σε ένα ταψάκι.

Ρίχνετε λίγο νέρο και λίγο λάδι και τις βάζετε στο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν(τις τρυπάτε με ένα πιρούνι για δείτε αν μαλάκωσαν).

Στο μεταξύ σε ένα μπόλ βάζετε το τυρί, αρκετό λάδι και όσο ρίγανη θέλετε και τα ανακατεύετε μέχρι να γίνουν σαν μια σφικτή κρέμα.

Μόλις ψηθούν οι πιπεριές τις αφήνετε να κρυώσουν.

Μολίς κρυώσουν τις ξεφλουδίζετε,κόβετε τα κοτσάνια και τις γεμίζετε με το τυρί.

Tις βάζατε στο ταψάκι και τις ψήνετε για 15 λεπτά.


Επιστροφή στις συνταγές

 

 

 

 

 

Υλικά
  • 4-5 πιπεριές Φλωρίνης μεγάλες
  • 300γρ τυρί φέτα
  • Λάδι
  • Ρίγανη