ΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΠΑΣΤΗ ΡΕΓΓΑ

Εκτέλεση

Καψαλίζουμε τις ρέγγες και αφαιρούμε κόκαλα και δέρμα.

Λιανίζουμε τα ψαχνά τους. Σε κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι και ρίχνουμε μέσα τα ψαχνά της ρέγγας.

Σωτάρουμε για λίγο και σβήνουμε με τον πελτέ. Αφήνουμε να πάρει λίγη βράση και προσθέτουμε 4 ποτήρια νερό ζεστό.

Αφού πάρει βράση, ρίχνουμε το ρύζι και αφήνουμε το φαγητό να πιεί όλο το νερό.

Σερβίρουμε το ρύζι με μπόλικο πιπέρι και λίγο αν θέλουμε λίγο άνηθο ψιλοκομμένο.


Επιστροφή στις συνταγές

 

 

 

 

 

Υλικά
  • 2 παστές ρέγγες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 ποτήρια ρύζι
  • 1 κουταλιά πελτέ διαλυμένο σε ένα ποτηρι του κρασιου νερό.
  • λάδι
  • 4 ποτήρια νερό ζεστό
  • πιπέρι
  • προαιρετικά άνηθος