Προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας

Η ΚΑΛΑΣ είναι μια παραγωγική αλλά και εμπορική εταιρεία.

Εκτός από τα προϊόντα τα οποία παράγει για λογαριασμό της και κάτω από τις δικές τις εμπορικές ονομασίες, δραστηριοποιείται επίσης και στην παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας για λογαριασμό συνεργατών της.
Παράγει τόσο προϊόντα άλατος όσο και προϊόντα σαλατών, μουσταρδών, κέτσαπ, μαγιονεζών και dressing για λογαριασμό εταιρειών που συνεργάζεται και αλυσίδων χονδρεμπορίου και λιανεμπορίου.
Ανάμεσα στους συνεργάτες για τους οποίους παράγει περιλαμβάνονται πολυεθνικές εταιρείες, σημαντικές ελληνικές βιομηχανίες, σχεδόν το σύνολο των ελληνικών αλυσίδων λιανεμπορίου αλλά και αλυσίδων του εξωτερικού.

Παράγουμε για λογαριασμό των συνεργατών μας προϊόντα τόσο σε καταναλωτικές συσκευασίες (retail) όσο και σε επαγγελματικές (food service).  Θεωρούμε υποχρέωση μας όχι μόνο να παράγουμε σύμφωνα με το ίδιο σύστημα και διαδικασίες το οποίο ακολουθούμε για την παραγωγή των επώνυμων μας προϊόντων αλλά και να παρέχουμε κάθε δυνατή υποστήριξη στους συνεργάτες μας για τους οποίους παράγουμε τα προϊόντα με ιδιωτική ετικέτα στους τομείς της βελτίωσης ποιότητας και συσκευασίας αλλά και στην ανάπτυξη νέων κωδικών.