ΝΤΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝΟ

Εκτέλεση

Μουσκεύουμε ελαφρά τα κριθαροκούλουρα και τα περιχύνουμε με λάδι.

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τις πιπερίτσες και τη λιαστή ντομάτα.

Τα ανακατεύουμε με τον τόνο, τον οποίο έχουμε στραγγίξει καλά από το νερό της κονσέρβας και τις ελιές.

Μοιράζουμε το μείγμα πάνω στα κριθαροκούλουρα.

Από πάνω τρίβουμε φέτα και πασπαλίζουμε με φρέσκια ή ξερή ρίγανη.


Επιστροφή στις συνταγές

 

 

 

 

 

Υλικά
  • Κριθαροκούλουρα
  • 1 κονσέρβα τόνος σε νερό
  • 1 κρεμμύδι
  • 1-2 πιπερίτσες πράσινες (κέρατα)
  • 10 ελιές μαύρες (χωρίς τα κουκούτσια)
  • 1-2 λιαστές ντοματούλες
  • Φέτα
  • Ρίγανη